The best part of my day: werken voor Somko!

Getuigenis van Jamy  die na zijn stage bij Somko aan de slag is gegaan

Stéphane Peltot

Ochtenden zijn niet aan mij besteed, gelukkig gaan Frederik en Stéphane hierin mee. Door de flexibiliteit die bij Somko gegeven wordt, kan ik later toekomen en later blijven totdat mijn project afgewerkt is.

Mijn dag start met koffie, ondertussen zet ik mijn laptop open en check ik nog even wat ik die dag moet doen.

Iedere dag stoot ik wel op enkele uitdagingen. Telkens de beste oplossing zoeken en bieden is een hele uitdaging, maar dat houdt de job boeiend.

Genieten doe ik even tijdens de middagpauze, even een broodje halen zodat ik scherp sta voor ons dagelijks kickertoernooi met de collega’s.

Elke week hebben we een ‘vrije’ halve dag waar we aan een eigen project kunnen werken. Je kan deze tijd besteden om jezelf te verdiepen in een bepaalde module van Odoo, te experimenteren met een nieuwe technologie of framework, een Raspberry PI te programeren, … Momenteel ben ik bezig met een plugin voor PyCharm zodat we tijd kunnen besparen tijdens het programmeren.

Wie gedreven is, kan hier veel bijleren en zo tillen we Somko samen naar het volgende niveau. Somko staat voor betrokkenheid en doen wat je graag doet.

Odoo tekst en afbeelding blok